Lieven Snauwaert Consulting is verantwoordelijk voor de inhoud van lievensnauwaertconsultancy.be

We vinden het belangrijk om je te vertellen wat je van ons kan verwachten. Daarom geen disclaimer, maar een proclaimer. Wij staan achter de inhoud op lievensnauwaertconsultancy.be en daar nemen we de verantwoordelijkheid voor in deze proclaimer.

Vind je iets dat niet klopt

Kom je iets tegen dat niet klopt, dan zijn we je dankbaar als je ons dat laat weten. Hier vind je de contactgegevens. Je krijgt binnen 24 uur een reactie. Alvast bedankt.

Binnen 24 uur reactie

Als je ons een e-mail stuurt of via de contactpagina contact opneemt, krijg je binnen 24 uur een reactie. In het weekend kan een reactie tot 48 uur duren. Bij langere afwezigheid krijg je een automatisch antwoord waarin we je aangeven wanneer je een reactie kunt verwachten.

Klanten getuigen

Door zijn kennis van de ISO/TS 16949-norm, zijn kennis van de automobielsector en zijn vele ervaring kon hij ons systeem terug aanpassen aan de laatste eisen van de norm en het gebruiksvriendelijker maken. Hij is ook degene die ervoor heeft gezorgd dat de opmerkingen die onze externe auditor ons bij de laatste opvolgingsaudit heeft geschreven werden opgelost

Danny Lambrecht

Quality Manager bij Omco Metals