Lieven Snauwaert Consulting is verantwoordelijk voor de inhoud van lievensnauwaertconsultancy.be

We vinden het belangrijk om je te vertellen wat je van ons kan verwachten. Daarom geen disclaimer, maar een proclaimer. Wij staan achter de inhoud op lievensnauwaertconsultancy.be en daar nemen we de verantwoordelijkheid voor in deze proclaimer.

Vind je iets dat niet klopt

Kom je iets tegen dat niet klopt, dan zijn we je dankbaar als je ons dat laat weten. Hier vind je de contactgegevens. Je krijgt binnen 24 uur een reactie. Alvast bedankt.

Binnen 24 uur reactie

Als je ons een e-mail stuurt of via de contactpagina contact opneemt, krijg je binnen 24 uur een reactie. In het weekend kan een reactie tot 48 uur duren. Bij langere afwezigheid krijg je een automatisch antwoord waarin we je aangeven wanneer je een reactie kunt verwachten.

Klanten getuigen

Heel tevreden over de praktische aanpak van Lieven, waarbij een systeem werd opgezet dat gepast is voor onze organisatie. Hij zorgde voor de basis en de aanpak van het systeem zodat wij dit konden invoeren en blijven uitvoeren.  Wij waren dan ook heel tevreden als wij zonder problemen het certificaat kregen van ons certificatiebureau. Het resultaat van de samenwerking met Lieven werd zo bezegeld.

Jean Pierre Delaere

Zaakvoerder Metaalconstructie Delaere